Reakce na příspěvek
Jen přihlášení uživatelé mohou přidávat příspěvky.
Přihlaš se nebo si ho vytvoř zdarma.
21 příspěvků za posledních 7 dní
vlka
12. 02. 2020 - 12:28
...to nemá chybu...paráda...čtvrtá super...
Václav
11. 02. 2020 - 22:03
Tak jsem byl opakovaně opět vymazán. A to jsem neudělal nic jiného než jsem zde napsal několik slov o šindelovníku severském. Kdo z vás ho kdy potkal. Jestliže mě mažete, tak prosím napište také proč. Buďte chlap a nehrajte si na Boha. Takže otázka. Proč jsem od vás neustále mazán? Co tím sledujete?!
vlka
12. 02. 2020 - 12:31
...dlouho jsem hledal důvod...a zřejmě lidi už s...š se stále dokola se opakující reklamou na ,,můjtvůjnáš,, a rozmazanými fotkami...
mezi půlky chytil
12. 02. 2020 - 13:47
...přesně tak! Taková sdělení mají stejný význam jako: 20 kg za týden dolů! Stačí jen jednoduchý trik, 3 x denně..... (a dále už jen odkaz na marketing). Hnus! Z tohoto důvodu nekoukám ani na Novu a Primu, při vložené reklamě totiž zapomínám, že se na něco dívám.
Vaclave
12. 02. 2020 - 17:30
Neptej se deset let furt dokola na totéž a mrkni na jiné houbarske stránky. Dikas.
Tony52
12. 02. 2020 - 20:48
Navrhuji přejmenovat Václava na Páltroviče.
Václav Burle
12. 02. 2020 - 22:33
Tak jsem si dnes udělal velkou radost. Po putování Českou republikou a zahraničím je 100 autorskou výstavou. Co výstava to i přednáška beseda. Těch ale bylo cca o jednu třetinu méně.
David Eiselt
14. 02. 2020 - 10:16
My nic :) to neviditelná ruka nahoubařů...
houbař II.
11. 02. 2020 - 22:43
toulání přírodou za každého počasí to nemá chybu.................
vlk
10. 02. 2020 - 22:37
...ten kobereček Talovínů nemá chybu...super...
Martin
10. 02. 2020 - 17:50
Ta druhá se mi líbí nejvíc:) Ovšem sametonožky vypadají jako ty zdejší - už mají svůj věk. Nové - aspoň tady - zatím moc nejedou.
houbař II.
10. 02. 2020 - 19:40
gratulace k Tavolínu......
houbař II.
10. 02. 2020 - 19:44
jo překlep- Talovínu.....
mamča
10. 02. 2020 - 11:42
Musím se s vámi podělit o velkou radost, v příměstském lesíku v podhůří Vysočiny asi 50ks ohnivců rakouských, na slunci se třpytily, že já trdlo neměla s sebou mobil....
vlk
10. 02. 2020 - 14:51
...gratuluji...třeba tam vydrží do další tvojí návštěvy...i s mobilem...
Tony52
09. 02. 2020 - 22:05
Zdravím, začíná se blýskat na lepší časy? V atlasu hub celkem velká změna, zmizely rozmazaná fota. Jen mne zajímají pravidla pro vkládání obrázků a vytváření nových druhů. V diskuzi podstatně lepší standard náhledů. Vadí jen nepříjemná reklama a pan Václav B. , spíše více zájemců stránek odrazuje, než přitahuje, zejména jeho rozmazaná fota / asi aby mu je někdo někde nepoužil/ a reklama na jeho akce - více víte kde. Tak ještě pár obrázků ze současného lesa kolem Slaného. Tentokrát jen různé formy pevníku chlupatého. Mějte se fajn.
Martin ...ten první
10. 02. 2020 - 10:19
Ano, nepříjemná reklama a veškeré dění kolem ní mě dohnalo k opuštění stránek na 2 - 3 roky.... Až teď jsem začal nakukovat, ale nějak mi není blízká ta nová forma.
Martin
10. 02. 2020 - 17:48
Tak proč něco nenavrhnout? Myslím, že admin je přístupný návrhům. Mně osobně tu chybí historie. Někam nahrávat fotky, aby je někdo viděl, pak ještě týden byly někde dohledatelné a pak už ne, to je málo. Plus myslím, že celková historie stránek by při vhodném zpřístupnění mohla přitáhnout další návštěvníky.
David Eiselt
11. 02. 2020 - 10:30
Ahoj!
Na webu průběžně děláme, hlavně zapracováváme připomínky od vás co kde různě postřehnu :) Naposledy tu byla zmínka o malých náhledech, tak jsme je zvětšili. Byla pravda ta, že z náhledu člověk vůbec nic neviděl...
Teď připravujeme možnost nahrávání fotografií přímo do atlasu hub. Zprvu jsme je chtěli stahovat z fotobank, ale když tu vidíme, kolik z vás hezky fotí a že jich máte fakt hodně, napadlo nás, jestli se o ně nebudete chtít podělit. Takže jakmile funkci nahodíme, dám vědět a budu rád, když pár fotek připojíte. Navíc to bude celé víc „rodinné“, když fotky budou jen od nahoubařů ;)
Historie původní, než to tu dostalo řád, je pro nás hrozně nebezpečná. Nedokážeme vyfiltrovat fotky hub od vnadných dam v pokročilém věku, či komentáře o tom, že někdo měl výtok a jestli to může být z čirůvky :/ Bohužel dotyčný spamoval i pod vašimi emaily, tudíž není ideální ani nahrát jen historii dnes již registrovaných uživatelů.
Historie aktuální se dá jednoduše zobrazit pod vaším profilem. Připravíme, nahodíme. Jak Martin píše, dnes jsou fotky vidět, ale za týden už zapadnou v archivu na dalších stránkách.
Mám o profilu jednoduchou představu – bude tu galerie fotografií uživatele. Můžeme jí roztřídit na „fotky z diskuze, z kde rostou a z atlasu hub“. Pak bych klidně vygeneroval přehled posledních komentářů uživatele. Pokud vás napadá ještě něco navíc, řekněte.
Současně vítám jakékoliv další nápady na vylepšení či rozšíření tohoto webu. Jsme nakloněni ke všemu a připraveni zapracovat. Díky.
Martin
11. 02. 2020 - 18:10
Škoda. Ta historie je opravdu unikátní. Bez ní jsou tohle jen další nějaké stránky s houbama. Nicméně kdo by se na ni chtěl podívat, tak nic není ztraceno, stačí jít na wayback machine https://web.archive.org/ kde je archiv (všech internetových stránek včetně nahouby.cz )
Olda
09. 02. 2020 - 09:38
v tomto stadiu bych ji určil jako helmovku šiškovou
vlk
09. 02. 2020 - 12:59
...jak houbičky tak fógl nemají chybu...moc líbí...
Martin
09. 02. 2020 - 15:19
Díky. Na jedné šišce jich bylo snad přes 100.